måndag 9 september 2013

Uppdatering av givarfästen

Länge sedan sist. Har hänt en del även om det inte synts på bloggen. Har uppgraderat givarfästena igen. Den stora skillnaden mot tidigare är att gjort om designen så att man kan få olika längd på stången som sticker ut från båten. Numera är det en profil som går att få i olika längder. Standard längd är 20 cm men går att köpa till längre. Fästena är numera också natur anodiserade.


En annan nyhet är att hålbilden för vingmuttrarna för fästet är centrerat som gör att man kan vända fästet inåt båt när man trailar. På så sätt sitter givaren skyddad under bilfärden.

 
Jag har infästningar till att typer av givare till Lowrance, Humminbird och Garmin mm. En special variant som jag gör är en kombinerad givarhållare för Lowrance Structure Scan givare och 2d givare. Båda givarna går att justera i alla leder för att få optimal bild på ekolodet.
 
 
Numera är också fästet till Tracker uppgraderat till en lös platta som fästs i båten, likt tidigare för plantmontage eller grabbräcke.
 
 
Stången som följer med är 110 cm lång och sticker ner 100 cm från fästplattan i båten. Höjden på stången kan justeras i vilket läge man vill, släpp lite på stjärnvredet och höj/sänk stången till läget och lås sedan stjärnvredet.
 
 

 
Stången kan enkelt lossas från fästet och placeras i bilen under trailing. Fästet passar både babord och styrbord sida.
 
 
 
 
Jag håller på att ta fram adapter platta till Berts Custom Tackle/ Traxstech skenor. Återkommer mer om detta.
 
Recension av fästet kan också läsas i senaste numret av Fiske-Feber, www.fiskefeber.se
 
Mina fästen används av det flesta proffsen som håller på med det pelagiska fisket, som Håkan Franson, Jonas Hellström, Cecilia Grönberg, Albin Sharghi och Rikard Jonsson.
 
Jag kommer att visa upp fästena under Sun City Predator Show den 14-15 september i Karlstad. Jag kommer att stå i min Tracker Guide Laker V16 DLX där man kan ta en provtur med båten och testa fästena samt förevisas hur Lowrance Sturcture Scan funkar. Fästena kommer också att sitta på Alumacraft båtar och Starweld båtar.För mer information om mässan klicka in på http://suncitypredatorshow.se/
 
Ni som är intresserade av Trackerbåtar surfa in på www.mojoboats.se och vill ni kolla mer på Lowrance ekolod surfa in på www.lowrance.se
Alumacraft båtar säljs av www.westgear.se och Starweldbåtar av www.borgsmotor.se
 
Ni som har kontaktat mig men inte fått något svar återkom till mig igen. Bäst är att maila mig på zbait76@gmail.com eller ringa på 070-2579528.
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar